HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Grimm's

GRIMM'S Rainbow Balls Drvene kuglice

Grimm's
15.95 EUR Vrijeme isporuke: Na Zalihi

Na Zalihi

15,95 €
Quick overview:

Grimm's Rainbow Balls je set od šest drvenih kuglica koje su prekrasne na dodir i pogled!

Grimm's Spiel drvene kuglice koje su obojane u bojama duge sjajna su nova prirodna montessori drvena igračka za inventivno dijete. Loptice su popularni Montessori materijali i loose parts ili slobodni dijelovi za slobodnu igru ​​koji će se odmah svidjeti svakom ljubitelju waldorfske pedagogije. One su i didaktičke igračke odlične svakom tko voli montessori igračke. I svako djete koje ih vidi obožava ih. Drvene kuglice su waldorfske igračke koje vole ono što djeca najviše vole, a to je igra.

Loptice se mogu koristiti na mnogo različitih načina! Zabavan su materijal za slobodnu igru, a Grimms igračke koje se zapravo mogu koristiti i kao zabavni dodaci koji mogu biti ukusna hrana u dječjoj kuhinji. A ove drvene kuglice koje će biti savršene za kotrljanje niz stazu oduševit, će svakog graditelja mramorne staze. Naravno, mogu biti i edukativne didaktičke igračke koje vas uče bojama i brojanju.

Budući da se vole kotrljati, ove loptice od 4,5 cm također su savršene razvojne igračke za malu djecu od 1 godine. Riječ je gruboj motorici. Grimm's lopte dolaze u prekrasnim duginim bojama i ručno su izrađene od javorovog drva. Imaju izuzetno fino obrađenu površinu, koja se boji bojom na bazi vode. Drvena igračka, prikladna i za najmlađu djecu, idealna je za isticanje prirodne ljepote i zrna pravog drva.

Svaka drvena kuglica je promjera 4,5 cm. Čuvaju se u praktičnoj ambalaži poput jaja. Prikladno za 1+ godinu.

SKU: 10239
EAN: 4048565102391

Preporučena dob , , ,

Detalji

KARAKTERISTIKE + PREDNOSTI IGRAČKE

Grimms drvene loptice su izvrsne razvojne igračke za 1. godinu koje će se rado kotrljati u 2., 3., 4. i 5. godini igre.

6 velikih drvenih kuglica izrađenih od punog javorovog drveta ručno su izrađene i obojane prirodnim, osnovnim duginim bojama na bazi vode. Sve Grimms igračke u klasičnoj duginoj boji dobro će pristajati uz njih i tvoriti zabavan set prirodnih drvenih igračaka. Grimms Rainbow Balls su prekrasne za kombiniranje s drugim besplatnim komadima za razvrstavanje. Idealne su za mramorne staze u kombinaciji s velikom dugom. Materijali su drvo javor, glazura u prirodnoj boji, dimenzije kuglica su promjera 4,5 cm. Preporučena dob 1+ Dobna ocjena (sigurnost igračke) 1+

Zašto volimo Grimms igračke?

Drvene igračke Grimm vrhunske su kvalitete i bezvremenske su privlačnosti. Bebelux Vam nudi brojne, originalno dizajnirane drvene igračke popularnog njemačkog proizvođača igračaka od prirodnog drveta. U našem odabranom asortimanu lako možete pronaći majstorske i ručno izrađene drvene Montessori Grimms igračke koje odgovaraju svakom razvojnom stadiju djeteta od djetinjstva nadalje. Sve igračke Grimms popularne su drvene igračke u koje se svako dijete može zaljubiti. Kvaliteta ovih igračaka je vrhunska i sigurni smo da će ih cijeniti ne samo vaša djeca, već i vaši unuci.

Dodatne Informacije

Proizvajalec Grimm's

Recenzije

Napišite Vašu Recenziju

You're reviewing: GRIMM'S Rainbow Balls Drvene kuglice

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.