HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Zimska vreća za kolica

Najtoplija zimska vreća za kolica neizostavan je dio opreme svake mame i bebe u najhladnijim danima.

Zimske vreće za kolica su nužni dodaci za kolica koje nude bebi odličnu zaštitu od raznih vremenskih utjecaja. Svaki put kad u hladnijem vremenu iziđemo s bebom i kolicima na šetnju, topla vreća za kolica bit će nam najbolja prijateljica. Univerzalna vreća za kolica bez obzira na to, idemo li na zimsku vožnju automobilom, jesensku šetnju s kolicima ili nosimo bebu u autosjedalici, dobro će nam poslužiti. Funkcionalno dizajnirana zimska navlaka za kolica definitivno je pravi saveznik mame i djeteta u borbi protiv hladnoće i drugih neugodnih vremenskih uvjeta.

Univerzalna vreća za kolica bebi pruža udoban zaklon i osjećaj sigurnosti maloj bebi.

Dječja trgovina za bebe, trudnice i mame Bebelux ima za vas isključivo samo dobro dizajnirane vreće za bebe. Moderni materijali i funkcionali dodatci pobrinut će se, da griju vašu bebu i mami olakšati korištenje. Mama ili tata u nju će brzo i toplo umotati dijete kako bi svi brzo bili spremni za svako putovanje, izlet i skitnju. Naši različiti dizajni odgovaraju modnim trendovima pa će lako učiniti svaku autosjedalicu ili kolica još više modnom. Svaka mama i njezina beba još više će se veseliti šetnji s lijepo dizajniranom i ugodno toplom vrećom. Šetnja s kolicima gradom, nošenje i udobno smještanje djeteta u autosjedalicu i vožnja u automobilu, bit će svaki put ugodna i udobno topla.

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.