HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Kako su nastale Kreativne igračke

"Igra je iznimno važan dio djetinjstva."

U vrijeme kada nam novac sve više kroji život i kako odrasli sve više jure za zaradom, djeca se još uvijek igraju. Igraju se jer su djeca i zato što je igra važan dio njihovog života. Tijekom igre sklanjaju se u siguran dječji svijet, gdje kroz zabavu uče i ujedno se pripremaju za „ozbiljniji“ dio života, dio u kojem živimo mi odrasli, koji smo se odavno zaboravili igrati.

"Još uvijek djevojka s Mickey Mouse na majici."

Zovem se Monika i više od petnaest godina svog života posvetila sam školovanju djece, mladih i odraslih, a prije toga, naravno, školovanju sebe. Ja sam magistar znanosti, s pedagoško-andragoškom naobrazbom i stručnim ispitom iz područja odgoja i obrazovanja, a negdje duboko u sebi još uvijek sam ona djevojka s Mickeyjevim mišem na majici.


Rođenjem moje prvorođene Sofije došao je najsretniji dan u mom životu. postala sam majka. Nekad djevojčica, sada majka svojoj djevojčici. Moja djevojčica je odrasla, a s njom su došle i njezine potrebe. Od male bebe izrasla je u pravu djevojčicu, onu koja bi se rado igrala. Igrati? Ništa lakše, zar ne? Odrasli imaju novčanik s nešto novca u sebi i auto koji nas vodi u dućan s igračkama na izbor. Izbor je zaista velik i nije ga teško izabrati. Stvarno? Ovisno o tome kako i zašto biramo. Za mene se isprva jednostavan zadatak pokazao sve samo ne to, jer kad sam hodala među obilno opskrbljenim policama i tražila pravu igračku, moj pedagoško-analitički um mi je izbrisao osmijeh s usana. Tražila sam odabranu, dobru, lijepu i sigurnu igračku, kao i onu koja će razvijati maštu i kreativnost. Naizgled jednostavan zadatak pretvorio se u teško i zamorno lutanje koje oduzima puno energije i vremena. Vrijeme za razmišljanje, vrijeme za traženje, vrijeme za kupovinu. Međutim, mi odrasli obično nemamo puno vremena. A kad nam je u dućanu igračaka počne ponestajati, razmišljamo o tome bismo li radije uzeli prvu igračku koju nam ponude na policu, a na to još jednu, pa da malo bude mira. Međutim, odolio sam ovom iskušenju i rekao sam sebi: ''Ne, moja djevojka je važna. Igra je važna! A za dobru igru ​​morate donijeti dobre odluke.'' Ali morate znati kako napraviti dobre izbore. I naravno da se može kvalitetno odlučiti.

Tako je nastala kreativna internetska trgovina s igračkama koja zadovoljava sve potrebe djece za igrom i radost je roditeljima kada gledaju kako se djeca razvijaju dok se igraju. Vjerujem da se djeca ne igraju da bi učila, već uče jer se igraju!

Igračke izabrane drugačije! Zabano igranje za razvoj i znanje!