HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

gnijezda za bebe

Udobna, višenamjenska gnijezda za bebe stvaraju sigurno prijelazno okruženje nakon dolaska iz maminog trbuha.

Gnijezdo za bebu je novorođenčetu prijeko potrebno nakon izlaska iz majčine utrobe, kako bi se osjećalo sigurnije. Prilagođena veličina gnijezda smanjuje stres kod djeteta i daje mu siguran osjećaj maternice na koji je naviklo. Njegovom upotrebom novorođenčadi i bebama nudimo potrebnu potporu, udobnost i zaštitu tijekom spavanja na većim površinama, na što nisu navikli nakon dolaska u novi veliki svijet. Njegova svestranost omogućuje vam da ga koristite i kao podlogu za prematanje, za bebinu igru ili za maženje i jačanje veze između bebe i majke.

Jeste li se zapitali do kada i kako ga pravilno koristiti? Može se koristiti od rođenja pa sve dok dijete ne počne mijenjati ležeći položaj. To je obično oko tri do četiri mjeseca starosti. Neka su podesiva i mogu se koristiti i kao podloge za igru za starije bebe i malu djecu. Gnijezda za bebe su poput mini krevetića s rubovima jastuka koji okružuju bebu. Podstavljeni rubovi stvaraju osjećaj zaštite kakav su bebe imale u utrobi svojih majki i imaju ga još u majčinom naručju. Okružene ovim jastucima, bebe, posebno novorođenčad, su opuštenije i lakše spavaju.

Ali zašto je takvo udobno gnijezdo potrebno za vaše dijete? Prije svega vaše novorođenče ili beba osjeća se sigurnije dok leži. Zahvaljujući ovalnom obliku s podignutim rubovima, vaše se novorođenče osjeća kao da se vratilo u maternicu koja ga je okruživala prvih 9 mjeseci života. Već znate kada i kako ga koristiti? Odličan je za opuštanje ruku tijekom dana, no ne preporučujemo ga za nekontrolirano korištenje noću i nekontrolirano spavanje!

Dječja trgovina Bebelux za vas ima povoljna gnijezda vrhunske kvalitete, koja su vrlo lijepo dizajnirana. Pružit će vam novu udobnost, olakšati njegu novorođenčeta i bebe te uljepšati izgled svake sobe. Kupujte sada i pružite svojoj bebi sigurno i udobno mjesto za odmor i igru!

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.