HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Organizator za auto sjedalo

Funkcionalan organizator za auto sjedalo omogućuje vam, da dobro organizirate svoje ili djetetove stvari dok se vozite u automobilu!

Stražnja zaštita auto sjedala od dječjih cipelica s funkcijom organizatora omogućuje vam, da posložite i igračke, pribor za dijete ili svoje stvari. Mobilni dječji organizator za igračke odlična je zaštita i za autosjedalo, koja će osigurati da malene nožice ne zaplešu s cipelicama po tkanini sjedala.

Takva zaštita auto sjedala osigurava vam, da vam vaše stvari uvijek budu pri ruci tijekom vašeg putovanja. Ujedno je to i efikasna zaštita za leđa auto sjedala koja će vam pomoć, da zaboravite na prljava leđa naslona prednjih sjedala. Takav funkcionalan dodatak osigurava i organiziranost djeteta na putu. Obilje džepova organizatora idealno je za pohranu dječjih igračaka i drugog putnog pribora.

Džepovi za bočice, veliki mrežasti džepovi i držač za tablet razveselit će vašu djecu kad putuje. Naši organizatori su izdržljivi i jednostavni za postavljanje. S njima možete učinkovito pohraniti razne predmete u automobilu, a u isto vrijeme osigurati organiziran prostor u automobilu. Atraktivni dizajni dobro se uklapaju u ambient vozila i slažu se s drugim dodacima za ugodniju vožnju.

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.