HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Torbe za kolica

Naše torbe za kolica savršeni su dodaci za kolica koji trebaju svakoj mami i njezinoj bebi!

Treba vam torba za kolica, torbica ili organizator za kolica? Želite li samo prošetati trgovinama s kolicima i djetetom, idete u šetnju ili na izlet? Postoje dani kada su vam trebaju sve potrepštine za bebu i sebe odmah pri ruci.

Zašto kupiti organizator za kolica?

To je praktična manja torba za dječja kolica, koja je idealna kada ne želite spakirati puno stvari. Kada želite sa sobom ponijeti samo nekoliko važnih stvari za brzi izlazak iz kuće, onda će vam za to najbolje poslužiti manji organizator. Organizatori za kolica su ekstra funkcionalni dodaci za dječja kolica koji se jednostavno pričvršćuju na ručke vaših kolica i lako se pune manjim predmetima. Maramice za hitne slučajeve, pelene, mobitel, duda, bočica, zdjelicom za grickalice i tako dalje. To je mini torba za mame za savršenu organizaciju osnovnih stvari, s džepovima za mobitel, ključeve i kartice.

Glavna ladica nudi prostor i za dječje igračke. Držači za boce u unutarnjem džepu sprječavaju prolijevanje. Djetetu jednostavno možete ponuditi međuobrok ili jutarnju kavu za sebe. Mrežasti džepovi organizatora za kolica savršeni su za pelene ili mokru odjeću za bebe. Velika torba će visjeti prenisko na ručki kolica i stalno vam udarati po nogama. Umjesto toga, upotrijebite manju torbicu organizator, kako biste svoje osnovne stvari držali tamo gdje su vam potrebne. Lako su dostupni i ne smetaju vam gdje god se nalazili. Uvijek na vrhu kolica i nadohvat ruke. Nema više naprezanja da biste dobili vlažne maramice za uklanjanje ljepljivih stvari s bebinog lica!

Pssst, ne budite svoju bebu. Ako ste veliku torbu strpali ispod kolica, probudit ćete bebu kada preturate po torbi da nešto pronađete. Neka vaša beba spava tako što ćete najvažnije stvari spremiti u rokovnik. Tako da ključ od kuće i telefon uvijek imate pri ruci.

Velika i funkcionalna torba za kolica neizostavan je dodatak svake mame i tate!

To je u jednom i uvijek savršen poklon za mlade mame i tate koji vole izlaske s bebom u kolicima. Također za bake i djedove. Za koje znate, da i oni svakako vole imati sve najpotrebnije pri ruci. Ostavljate li dijete baki i djedu ili dadilji, a oni koriste druga kolica? Samo prebacite punu torbu na druga kolica. To je tako lako! Takva torba  neophodan je dodatak za sve roditelje u pokretu. Posebno je dizajnirana za pričvršćivanje na dječja kolica, pružajući praktičnu i organiziranu pohranu za sve potrepštine vaše bebe. Naše torbe za dječja kolica izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i lako se čiste. A to vam jamči, da će izdržati mnoge avanture s vašim mališanom.

One su i takve, da imaju više džepova i odjeljaka od manjih torbica, zato vam pomažu da sve organizirate. Ama baš sve! Od pelena i maramica do bočica i grickalica, igračaka, robe i obuče. Neke od naših torbi za mame s kolicima čak dolaze s izoliranim pretincima kako bi hrana i piće vaše bebe bili na savršenoj temperaturi. Naša trgovina za djecu i bebe Bebelux nudi vam razne modele torbi u različitim veličinama, bojama i stilovima. Sve prema vašim potrebama i preferencijama. Bilo da tražite jednostavnu i kompaktnu ili onu veću i prostraniju! imamo ponešto za svakog roditelja i za svaka dječja kolica, i bebu.

Kupi je sada i učini svoje izlaske s bebom udobnije i praktičnije nego ikad prije!

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.