HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Ruksaci i torbe za mame

Funkcionalni ruksaci i elegantne torbe za mame neizostavan su dio opreme za svakog roditelja!

Gdje god idemo s bebom, ruksak ili torba za mame je neophodan dodatak za udobnost roditelja i djeteta. U šetnjama, putovanjima i izletima ruksak za bebe i mame ponijet će nam sve što nam treba na putu. Svakoj mami i svakom tati dobro organizirana torba za bebine stvari pomoć će da bude sve pri ruci u trenutku kad je to potrebno.

Najbolja torba za mame ima dovoljno prikladnog prostora za pohranu svih potrepština za bebu. Funkcionalno je izrađena s dovoljno pravilno raspoređenih džepova i ladica. Tako dizajnirana multifunkcionalna torba za mame i bebe omogućuje nam da u trenu pronađemo sve što želimo. Praktičnost korištenja koju ima svaka naša torba i ruksak za pelene nešto je čemu se ne želite odreći.

Svaka naša torba i ruksak za prematanje lagana je za nošenje i moderna za vidjeti.

Idealne su za previjanje male djece ma gdje bili s njima. U sebi imaju dovoljno preglednih pregrada, pomoću kojih su pelene, bočice i igračke uvijek tamo gdje trebaju. To je pri ruci! Uz veliki izbor vrhunskih marki neće vam biti teško odabrati najbolju za sebe, svoje dijete i tatu svakako. Njega i čišćenje za lijep izgled multifunkcionalnih torbi i ruksaka za prematanje su jednostavni. A dizajni tako dobri da dodatno uljepšavaju svaku ugodnu šetnju za mamu i dijete. Neke iz naše kolekcije dobro će vam poslužiti i kao torba za plažu ili čak shopping torba. Zato ništa ne čekaj, odaberi svoju i hop skoči s njome gdje god želiš.

Dobro je znati - Evo nekih karakteristika, koje mora imati svaka dobra torba za pelene!

  • Adekvatan prostor - Treba biti dovoljno prostrana da u nju stanu sve potrepštine vaše bebe kao što su pelene, maramice, bočice i dodatna odjeća.
  • Više odjeljaka - Treba imati više odjeljaka, koji će vam pomoći da učinkovito organizirate stvari svoje bebe. To će vam pomoći da lako pristupite svakom predmetu za njegu bebe u trenutku kada vam zatreba.
  • Trajnost - Treba biti dovoljno izdržljiva da izdrži sve izazove tijekom svakodnevne uporabe. Izrađena mora biti od visokokvalitetnih materijala koji mogu izdržati i prolijevanje sadržaja i razne mrlje.
  • Udobnost za nošenje - Kako ruksak tako i torba za pelene treba biti udobna za nošenje, bilo bačena preko ramena kao torba ili kao ruksak na leđima. Ovisno o vašim željama. Naramenice neka budu meko podstavljene, kako se ne bi zagrizle u vaša nježna ramena.
  • Izolirani džepovi i pretinci - Kada planirate nositi dječje bočice, važno je imati izolirane džepove kako bi bočice bile na odgovarajućoj temperaturi.
  • Lako čišćenje - Svaku torbu trebalo bi lako čistiti već samim brisanjem vlažnom krpom.
  • Elegantan dizajn - Elegantno nije neophodno ali je elegantno, i moderan dizajn može učiniti da izgledate privlačnije i modernije.
  • Općenito, najbolje su prostrane, izdržljive, udobne za nošenje i imaju više odjeljaka kako bi sve stvari vaše bebe bile organizirane i lako dostupne.
  • Bebelux je Vaša dječja trgovina za bebe, mališane, mame i tate, koja ima upravo takve.
Pročitaj višeManje

1 artikl(a)

1 artikl(a)