HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Dječja posteljina

Dječja posteljina iz pomno biranog asortimana u dječjoj trgovini Bebelux moderna je, mekana i vrlo udobna za bebe i djecu!

Odabrane dječje posteljine za kinderbet, dječji krevetić i krevet, idealne su za za ugodan san vaše bebe, mališana ili djeteta. Sva dječja posteljnina 120x60, 100x140, 90x200 dolazi iz asortimana renomiranih europskih proizvođača. Moderno dizajnirana posteljina 140x200 oduševit će i roditelje i djecu. Roditelji ćete prije svega biti impresionirani izgledom i kvalitetom, koji će osigurati moderan izgled sobe i jednostavnošču održavanja. A vaše dijete će se zadovoljno uvjeriti u mekoću i udobnost koju nudi naša posteljina za bebe i djecu.

Tražite li posteljinu dimenzija 60x120 i 135x100, poplun za dječji krevetić bebe, dječje plahte ili vam je potrebna veča dječja posteljina 140x200?

Naša posteljina za bebe  odgovara većini standardnih veličina krevetića. Dizajnirana je tako dobro i kvalitetno da ispunjava većinu želja roditelja i djece. Zadovoljava čak i one s većim zahtjevima. U kategoriji posteljina 140x200, u kojoj uživaju starija djeca, marljivo se dodaju novi i novi modei. Zato je asortiman kvalitetne posteljine u dječjoj trgovini Bebelux svakim danom sve veći. Svi znamo da je kvaliteta sna vrlo važna za sve. Pogotovo za one koji puno spavaju a to su naši najmlađi.  Bebe, mališani i mala djeca puno vremena provode u krevetu, gdje tijekom sna skupljaju novu energiju za igru, rast i razvoj. Ako želimo da djeca imaju miran i kvalitetan san, moramo obratiti pažnju na to da djeca imaju meku i udobnu posteljinu.

U našoj ponudi sva posteljina je izrađena od visokokvalitetnog 100% pamuka. Zato se možete se pouzdati u udoban i miran san djeteta. Također, odaberete li takvu od mješavine pamuka i poliestera, i ona će djetetu pružiti ugodnu udobnost. Za malo više luksuza, možete odabrati i pamučni saten, koji također dobro funkcionira u hladnijim spavaćim sobama.

Flanel posteljina je deblja i toplija, zbog čega se mnogi odluče za nju zimi. Kod odabira kučnog tekstila za spavaču sobu važno je znati i gustoću niti u tkanini. Posteljinu je dobro birati s većom gustoćom niti. Također je dobro da ima certifikate kvalitete. I naša ga imaju! Naravno, osigurat će i savršen izgled dječjih soba. Predlažemo da se razgledate po soobi, odredite kakav je stil, koje su boje i ukrasni predmeti koji dominiraju. Na taj način možete jednostavno odabrati posteljinu koja će se lijepo uklopiti u vašu dječju sobu.

Pročitaj višeManje

Artikli 1 do 24 od 27 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Artikli 1 do 24 od 27 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2