HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Košara za pohranu

Treba li vam košara za pohranu u koju želiti pospremiti igračke ili košara za rublje?

Bez obzira za što vam treba, naše dječje košare za igračke so upotrebljive i za maleno prljavo rublje. Dječje košare dobro će vam doći u svakom slučaju. Košara za pohranu uredno će spremiti igračke i sve vaše dodatke za presvlačenje bebe i odjeću za bebu. Također savršeno služi za spremanje igračaka, koje se lako mogu pospremiti u njih. I apsolutno će uljepšati izgled sobe!

Kada ne znate gdje sa stvarima koje su potrebne da vam uvijek budu pri ruci, praktična košara za pohranu bit će vam odmah od velike pomoći. Za praktično spremanje manjih predmeta kao što su set za manikuru, četkica, termometar i još mnogo toga, dobro će doći pored stola za presvlačenje. Također, svaka će komoda biti puno bolje organizirana i ljepša uz moderno dizajniranu košaru. Funkcionira kao mala košara za rublje u koju možete staviti čarape, male cipele, gumice za kosu ili neki mali komad rublja za pranje.

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.