HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Ruksaci za vrtić

Naši ruksaci za vrtić idealno će vam poslužiti kao neophodna oprema djeteta na putu u vrtić, školu ili na izlet!

Ergonomsko dizajniran ruksak za vrtić, lijepih, živahnih boja, vašem će mališanu ili djetetu olakšati svakodnevno nošenje stvari. Lijep i udoban mali dječji ruksak dati će svakome mališanu poticaj za odlazak u vrtić. Odaberete li iz bogate ponude Bebelux malo veći dječji ruksak, on će biti pravi pratilac vašem djetetu i na putu do škole. Dobro odabrani dječji ruksaci uljepšat će i svaki vaš obiteljski izlet ili šetnju do obližnjeg parka.

Svaka mama i svaki tata rado će za svog mališana odabrati i personalizirani ruksak za vrtić. Takav s imenom njihova malog junaka, koji pun samopouzdanja kreče svaki dan novim dogodovštinama nasuprot! Naši dječji ruksaci za vrtić zadovoljit će vas i vaše dijete kvalitetom i atraktivnim dizajnom. Idealni su za udobno provođenje slobodnog vremena mališana ili djeteta, koje uvijek želi biti u trendu i modernog izgleda.

Kupite danas nešto za svoje dijete iz naše simpatično odabrane dječje kolekcije ruksaka. Tako ćete uljepšat ćete razigrana iskustva šetnje i odlaska u vrtić dan na dan. Odaberi nešto pravo za svakodnevnu upotrebu sa stilom!

A kako odabrati pravi dječji ruksak za vrtić, školu i skitnju ili izlet?

Zanimaju li vas dječji ruksaci za dječake ili su vam aktualni mini ruksaci za djevojčice? Tražite li  svoj novi Mickey mouse ruksak, Trixie ruksak na kojem je strašni dinosaur ili možda Paw patrol ruksak na kome vladaju omiljeni psići? Kakogod, prilikom odabira dječjeg ruksaka za vrtić ili školu, predlažemo da uzmete u obzir neke od sljedećih karakteristika:

Veličina: Treba biti dovoljno velik da u njega stane nekoliko knjiga, kutija za ručak i presvlake. Međutim, nikada nemojte preopteretiti dijete. Pronađite ruksak koji je otprilike iste veličine kao torzo vašeg djeteta.

Udobnost: Potražite ovakav model s podstavljenim naramenicama i podstavljenim leđima. To će pomoći u ravnomjernoj raspodjeli težine sadržaja ruksaka i učiniti ga djetetu udobnijim za nošenje.

Trajnost: Djeca u dječjim vrtićima znaju biti prilično nespretna sa svojim stvarima. Stoga potražite takav izrađen od čvrstih materijala otpornih na upotrebu.

Sigurnost: Odaberite ruksak s reflektirajućim materijalom ili svijetle, jarke boje kako bi vaše dijete bilo vidljivije vozačima kada ide u vrtić ili školu.

Dizajn: Na kraju, pri odabiru ruksaka uzmite u obzir interese vašeg djeteta. Odaberite dizajn s njegovom omiljenom bojom, oslikajte ga kako bi mu bio privlačniji.

Općenito, pri odabiru se usredotočite na pronalaženje prave veličine, udobnosti i trajnosti.

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.