HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Romobili za djecu

Romobili za djecu su rekreativna vozila na dva ili tri kotača na kojem romobilist jednom nogom stoji na dasci ili kiteboardu, a drugom se nogom pokreče po cesti!

Klasični dječji romobil je igračka, sportski dodatak i popularno prijevozno sredstvo koje se sastoji od daske na koju su postavljena 2 kotača i upravljač. Dječji romobil na 3 kotača novijeg je izdanja, i ima znači tri kotača, od kojih su dva naprijed i jedan nazad. Zbog toga je puno stabilniji i sigurniji za vožnju djeteta. Moderno dizajnirani dječji romobili na tri kotača poput austrijskog Scoot&Ride pružaju vrlo dobre vozačke performanse in nude visoku razinu sigurnosti za dijete. Imaju i obilje novih tehničkih dodataka i patentiranih inovacija koje osiguravaju sigurnu i još više udobniju vožnju.

Ako tražite romobil za djecu od 2, 3, 4 godine ili čak romobil za djecu od 5 i 6 godina, e onda ste na pravom mjestu!

Scoot and Ride Highwaykick nudi se u varijanti Highwaykick 1 za mališane od 1 do 3 godine i Highwaykick 3 z djecu d 3 do 6 godina. A Highwaykick 5 je dječji romobili na tri kotača za veliku djecu. Dobro će vam poslužiti i ako ste mama do 180 cm visine i 80 kg težine. Tako nećete morati trčati za svojim djetetom koji juri naokolo na svom novom romobilu, nego ćete i vi lijepo se vozikati. Da, svaki Scoot and Ride Highwaykick je i dječji romobil sa svjetlećim kotačima. To je tako fino po danu i po prvom mraku. Lijepo je za vidjeti svjetlucanje kotača. I vožnja je sigurnija!

U svojoj jednostavnoj osnovi romobil predstavlja najekonomičniji i najpraktičniji oblik prijevoza za djecu. I odrasle. Putujte, vozite se i zabavljajte na romobilu. Pa nemojte odmah tražiti električni. Nije toliko ekološki koliko se čini, niti je koristan za dijete. Svakako ne prije 12 godina. Romobil neka bude zdrav oblik igre, rekreacije i naravno kretanja. Vozite se po gradskim ulicama bilo na dva ili tri kotača. Kupite ga mališanu od 1 godine ili djetetu od 12 godina.

Popularni dječji romobil sa svjetlećim kotačima je fantastična igračka i uzbudljivo prijevozno sredstvo koje će kratkim nogama pružiti novu dimenziju kretanja i doživljavanja svijeta. Ali koji je najbolji? Najbolji dječji romobil je taj koji odgovara veličini i dobi djeteta, a naravno mora biti i kvalitetne izrade. Kada birate romobile za djecu od 1 godine do 12 godina, dječja trgovina Bebelux zasigurno ima ono što tražite. Kada budete birali svoj skiro, ne zaboravite da je kvalitetna dječja kaciga obavezna oprema za vožnju. Imamo ih u različitim bojama koje će dobro pristajati uz novi izgled i vaš stil.

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.