HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Dječji koferi

Kupujete dječji kofer i ne znate što je važno uzeti u obzir pri kupnji ručne prtljage za djecu?

Dječji koferi postoje u puno različitih varijanti kako već to svi mi znamo. Ali, i prije svega nego što se odlučimo koji dječji kovčeg je idealan za naše dijete moramo uzeti u obzir nekoliko bitnih stvari kod odluke. Ma gledali mi sa zanimanjem dječji kofer na kotačiće ili su nam draži dječji putni koferi bez njih ili nas najviše zanima popularna postavka, pazite, ovo je dječji koferi akcija, važno je ovo dolje.

Dječji putni kovčeg je dječja prtljaga, koja se od obične, ove naše prtljage najviše razlikuje po veličini i težini. Dječji kovčezi su puno manji i lakši od onih za odrasle. Iznimno važni su materijal koji određuju trajnost. Ne želite ih mijenjati kao rublje zato gledajte, da bude material vrhunski. Djeca nisu toliko spretna u manipulacija sa svojim stvarima, a ni odrasli koji se brinu za transport to vrlo često čine vrlo neuredno. Letite avionom, aha. Znači dobar material, odlična trajnost proizvoda.


Težina kofera! Ona dolazi s kućištem!

Meka školjka općenito je lakša od onih kufera s tvrdom školjkom. A kotači? Je, jako su važni! Koferčić na kotačiće je najbolji izbor. Djeca mogu sa sobom vući samo takav koji se kotrlja na kotačićima.Dobre stvari često dolaze u malim pakiranjima, a dječji koferi savršen su primjer za to. Smanjene dimenzije dječje prtljage povećavaju užitak putovanja. Neka se vaši najmlađi suputnici zabave pripremajući i noseći svoju prtljagu za odmor ili kampiranje sami. Djeca su naravno puno manja od nas 'velikih' i zato trebaju imati prtljag kompaktnijih dimenzija. Ipak, u svakom kovčegu, pa i tom malom, o kojem pričamo, trebalo biti dovoljno mjesta. Za koji komad odjeću, obavezne igračke, zabavnu elektroniku i sve ostale bitne stvari koje dijete ponese samo sa sobom.

Naš vrući savjet o težini kovčega za vaše dijete glasi se:

Kada je u pitanju težina, lakši je definitivno bolji! Svaki četvero ili petogodišnjak borit će se težinom kada za sobom vuče tešku torbu. Koliko god se na prvi pogled to činilo simpatično i prikladno za djecu. Ali desit će vam se ovo. Ako je prtljag pretežak, bit ćete prisiljeni sami ga nositi umjesto da ga dijete nosi. Što na neki način poništava svrhu dječje prtljage. Ako je moguće, odaberite dječji putni kofer od 4+, koji idealno ne teži više od 3,5 kg. I treba biti organiziran. Dječji obično nemaju mnogo pretinaca i džepova. Međutim, ipak mora biti takav, da su u njemu neki objekti odvojeni. Dobro je ako je opremljen pretincem s patentnim zatvaračem koji možete koristiti za odvojeno odlaganje čiste i prljave odjeće. Mrežasti džep također je koristan za igračke, knjige i druge bitne stvari. Prednji džep olakšava brz pristup stvarima. Tako, a sada brzo odaberi i naruči najboljeg!

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.