HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Sjenila za auto

Kako čete ljeti bez kvalitetna sjenila za auto zaštititi unutrašnjost auta od zasljepljujuće jakih sunčevih zraka?

Sva naša sjenila za auto za djecu provjerena su zaštita od jake svjetlosti ljetnih sunčevih zraka. Zasjene stražnje prozore automobila i smanje učinak sunca u automobilu. Sjenilo za auto za bebe nužna je zaštita od sunca za auto za djecu, Svako naše sjenilo testirano je prema EU regulativi i zadovoljava standarde i propise.

Pitate se gdje kupiti najbolja sjenila za auto za bebe i djecu?

Odaberite naše funkcionalno rolo sjenilo za auto i biti čete 100% zadovoljni. Koristi se po potrebi, a samo korištenje je vrlo jednostavno. Kada je vrijeme sunčano, a posebno u ljetnim mjesecima, to je neizostavan dodatak za auto. Takvo dječje sjenilo za auto nezaobilazno je za udobnost malih putnika na stražnjim sjedalima. Svako naše sjenilo za auto sigurno je i funkcionalno. Izrađen su od gustih sintetičkih vlakana koja stvarajući sjenu u automobilu štite oči i kožu djeteta od štetnih UV zraka! To je kao mai suncobran za auto i dječji dodatak za udobnu vožnju koji ima zabavan dizajn, ali ne ometa vidljivost. Zabavni motivi ne ograničavaju pogled vozaču, a djetetu pružaju zabavnost u vožnji. Idealni su za sigurnu i djeci prilagođenu vožnju automobilom.

Jednostavna montaža sjenila i maksimalna zaštita od sunca za vaše najdraže odmah je pri ruci s našim sjenilima za auto. Jednostavno pričvršćivanje s vakuumskim čašicama također omogućuje jednostavno uklanjanje bez ostavljanja tragova na auto staklima. I osmijeh djeteta je uključen u cijenu! Jedinstveni dječji zabavni motivi na sjenilima za vaš automobil, sigurno će izmamiti osmijehe na lice vaših najmilijih. Svako sjenilo je garancija za zabavno i veselo putovanje automobilom. Odgovara većini automobila i idealno je za bolju zaštitu vaše djece i kućnih ljubimaca od prženja na suncu.

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.