HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Šetnje

Šetnje s bebom mogu biti sjajan način, da se povežete s bebom dok izlazite na svjež zrak!

Evo nekoliko bitnih stvari koje mame trebaju imati na umu, kada idu u prve šetnje sa svojim bebama. Odaberite pravo vrijeme i pokušajte planirati svoju šetnju u vrijeme kada je vaša beba obično budna i prati svijet oko sebe. Tako će beba uživati u iskustvu i manja je vjerojatnost da će biti pospana i nevoljna. Provjerite je li vaša beba odjevena u udobnu odjeću prikladnu vremenskim prilikama. Ponesite dodatni sloj, u slučaju da se vrijeme promijeni ili vašoj bebi bude previše toplo ili hladno.

Koristite kolica ili nosiljku za bebu. Kolica su dobra opcija ako idete u dužu šetnju ili ako sa sobom trebate nositi neke potrepštine. Nosiljka je odlična za kraće šetnje. Ne zaboravite ponijet bitne stvari kao što su dodatne pelene, maramice za čišćenje, rezervna odjeća, duda, bočica, ili grickalice, ovisno o dobi vaše bebe. I svakako igračke. Dobar organizator za kolica, torba za previjanje i etui za pelene pomoć će vam u organiziranju stvari. Odaberite rutu koja je sigurna za vas i vašu bebu, s dobrim pločnicima i minimalnim prometom. Izbjegavajte područja s neravnim terenom.

Budite spremni na neočekivano, kao što je iznenadna promjena vremena, nemirna beba ili potreba za promjenom pelena. Uvijek je dobra ideja imati rezervni plan i biti fleksibilan. Što je najvažnije, uživajte u iskustvu! Odlazak u šetnju s bebom može biti prekrasan način da se povežete s njom i da zajedno uživate u prirodi.

Pročitaj višeManje

2 artikl(a)

2 artikl(a)