HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Guralice za djecu

Guralice i romobili za djecu ovih se dana vraćaju u velikom stilu, oduševljavajući roditelje i malu djecu!

Guralica je već vrlo staro prijevozno sredstvo koje je nastalo dosta prije pojave modernog bicikla. I dobro je da se je pohranila do današnjih dana. Dječje guralice izvrsne su za rani razvoj ravnoteže i stjecanje samopouzdanja potrebnog za vožnju bicikla. Najbolja je takva koja savršeno odgovara veličini i dobi djeteta. Fantastične guralice za djecu od 1 godine su Scoot & Ride Highwaykick 1. To je romobil za djecu i guralica u jednom izdanju. Highwaykick su funkcionalne guralice za djecu iz kojih se vrlo brzo i lako sastave dječji romobili na 3 kotača!

Kad kupujete dječji romobil na 3 kotača dobro je znati:

Važna je visina sjedala, upravljača i geometrija šasije. Materijali su stvar ukusa i želja. Poznajemo metalne, drvene i plastične. Drvene guralice ekološki su prihvatljivije i imaju drugačiji pristup dizajnu i izradi od metalnih i onih od umjetnih masa . Metalne se dijele na čelične i aluminijske, a svaki materijal ima svoje prednosti i nedostatke. Vrlo su popularne one izrađene od umjetnih masa koje imaju svoje prednosti. Najveće su razlike u nosivosti okvira, težini i fleksibilnosti komponenti. Kola također variraju i mogu biti gumena ili iz specialne pjene. Mogu biti na napuhavanje ili od saća.

Kako odabrati pravi za svoje dijete?

Bitan faktor je cijena koja određuje sve. Možete birati između širokog raspona cijena u kojem je ogromna ponuda. Svi znamo da je jedan od najvažnijih čimbenika geometrija okvira, ali često na to zaboravljamo. Prestižniji proizvođači, naravno, puno više vremena troše na razvoj geometrije koja pruža bolje korisničko iskustvo i veću sigurnost za dijete. Cijena takvih je naravno veća. S takvom guralicom ili romobilom dijete se lakše kreće i brže uspostavlja ravnotežu pa se za nju isplati više platiti.

Važan je ergonomski dizajn upravljača koji omogućuje dobro prianjanje i štiti ruke. Kola na napuhavanje od gume često su bolji od onih od pjene, a težina treba odgovarati veličini, snazi ​​i težini djeteta. Svrha svih guralica je pomoći djetetu da uspostavi ravnotežu i nauči upravljati biciklom. Nekada su tu ulogu savršeno obavljali pomoćni kotači, no danas su tu ulogu preuzele dječje guralice. Dakle, kako odabrati? odaberite ga prema pravom omjeru cijene, kvalitete i izgleda koji će zadovoljiti vas i vaše dijete. Jeste li znali da više djece samostalno nauči čitati nego voziti bicikl? Kako bi dijete naučilo gurati pedale na biciklu i ne bi imalo previše bolova u leđima, moramo ga upoznati sa značenjem bicikla. Klasični mali tricikl je odličan uvod u pedaliranje, ali dijete u ovoj fazi još ne razumije važnost pedala. Više mu služe kao oslonac za noge. 

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.