HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Drvene igračke

Drvene igračke su lijepe svima nama baš kao što nam je lijepo i drveće koje svi volimo!

Drvo je prirodni materijal kojeg svi obožavamo i mnogo je toga napravljeno od drveta uključujući i drvene igračke za djecu. Znamo za drvene didaktičke igračke, svi smo već čuli za montessori drvene igračke i za drvene igračke za bebe čak od rođenja dalje. To su tradicionalne i klasične igračke za djecu svih dobi, već cijelo vrijeme od kad postoji dječja igra igračkama.

Zbog velike popularnosti drva kao materijala za izradu igračke ima i onih za koje ne biste niti očekivali da su od drveta. Prekrasne drvene dječje igračke postoje i izrađuju se od pamtivijeka i nisu se puno promijenile u cijelom svom postojanju. I u ovim visokotehnološkim vremenima one su još uvijek prepoznatljive, tražene i sve popularnije. Jedna od najpopularnijih značajki dobrih starih drvenih igračaka čak je i njihova dekorativna vrijednost. One izrađene od prirodnog i kvalitetnog drva sigurno će vam poslužiti kao značajan ukrasni dodatak u vašem domu.

Kvalitetne drvene dječje igračke napravljene su da traju i traju i još traju!

Čak i sa nekoliko ogrebotina te su igračke za bebe i djecu i dalje više nego spremne dobro poslužiti igri sljedećoj znatiželjnoj generaciji djece. Dakle, lako su održive i ne opterećuju okoliš. Toplina i ugodan dodir igračke iz prirodnog drva odmah privuče pažnju djeteta. A to je prvi uvjet za početak igre. I kada dobro osmišljenom dizajnu dodamo dobro odabrane boje, dobivamo najbolje igračke za bebe, malu i veću djecu s iznimnim razvojnim učinkom.

Razigrana i svjetla vrijednost koju takve dječje igračke imaju za djetetov razvoj nikad ne izblijedi. Bile to igračke za najmlađe, kao što su drvene slagalice, guralice ili nadaleko poznate drvene kocke ili didaktičke i montessori igračke za stariju djecu. One su nezaobilazna oprema svakog vrtića, igraonice i dječje sobe. Također su nužne za sve koji očekuju bebu ili možda kod kuće već imaju malog istraživača novog svijeta.

Igračke iz prirodnog materijala za djecu znače izravan kontakt s prirodom.

Teško je zamisliti dječju sobu u kojoj ne biste zatekli popularnih drvenih igrački, i to s pravom. Budući da materijal određuje igru, dijete samim dodirom odlučuje hoće li mu se igračka svidjeti ili ne. Drvo je topao i taktilan materijal koji pruža vrlo ugodan dodir. Ako drvena igračka ima visokokvalitetnu završnu obradu, svojom prirodno teksturiranom površinom pruža vrlo ugodno osjetilno iskustvo za dijete. A to vam znači da će dijete voljeti držati takvu igračku u svojim rukama i manipulirati s njome.

Jesu li drvene igračke za bebe sigurne za igru najmlađih?

Sve naše igračke pa tako i drvene koje možete povoljno kupiti u vašoj novoj web shop trgovini za djecu Bebelux najveće su kakvoće.  Sve su visokokvalitetno izrađene i dolaze od najboljih svjetskih brendova.  Naša 100% garancija sigurnosti igre važi i za vaše najmlađe. I male bebe s njima mogu se potpuno bezbrižno igrati. Vrlo mala djeca u osnovi ne mogu razviti sve potrebne vještine bez drvenih igračaka, a one su odavno etablirane kao važne razvojne igračke za sve uzraste. Stoga su neophodne za igru ​​od najranije faze razvoja. Ne preporučamo ih kao drvene grickalice, iako ih ima, ali što može zamijeniti drvenu guralicu ili poznate drvene kocke? Dobro poznate i neizostavne drvene didaktičke kocke, slatki drveni vlakić ili autić, i lista ide u nedogled...

Drvene didaktičke igračke i montessori drvene igračke posebno su zanimljive za mališane i djecu od 3. godine!

Možete li uopće zamisliti takve igračke za djecu u kojoj ne dominira drvena kuhinja za djecu? Djevojčice a ni dječaci ne mogu bez nje! A ne mogu ni bez tako važne igračke kao što je dječja radionica s alatom.

Ali onda u tu i potpuno nestrukturirane igračke, namijenjene slobodnoj igri ili Open-Ended Play! Izrađene su po principima Montessori i Waldorfske filozofije. Slobodna igra je kraljica svih igara kada je u pitanju razvoj dječje mašte i takve igračke ​​su uvijek dobrodošle za svako dijete!

Svi ljubitelje takvih drvenih igračaka u Bebelux trgovini za bebe i djecu pronaći ćete mnoge od najboljih koje su namijenjene isključivo slobodnoj igri. Grimm's i Grapat i Bauspiel i svakako Gluckskafer najbolje su ulaganje u drvenu igračku koja potiče razvoj djetetove kreativnosti i mašte.

Kvalitetno dizajnirana nestrukturirana drvena igračka uvijek se na kraju isplati. Ma koliko bila skupa! Čak i ako je još skuplje, ne žalite tih para ako je moguće. Dijete će je obožavati i uvijek se vraćati k njoj. I lako će poslužit budućim generacijama. Omogućite djeci da razviju ono najvažnije - dječju kreativnost i maštu! Među Bebelux drvenim igračkama zasigurno ćete pronaći najljepši izbor drvenih igračaka.

Naša bogata i dobro probrana ponuda drvenih igračaka oduševit će vas bez obzira na to kakvu drvenu igračku želite. Bilo da tražite igračke za poklon ili za svoje dijete, sve što vam srce poželi možete pronaći među odabranim društvom najboljih proizvođača kao što su Bigjigs Toys, Nic Toys, Goki, Tender Leaf, Gluckskafer i drugi. Sve kvalitetne, lijepe i razvojno korisne igračke za djecu svih uzrasta. Kocke, guralice, hodalice, didaktičke kocke, slagalice, puzzle, kolica za lutke, autići, trkaće staze, drveni vlakovi i drvene željeznice i nema što nema od drveta za dječje igračke web shop Bebelux!

Sve naše drvene dječje igračke izrađene su od visokokvalitetnog drva, vrlo dobro dizajnirane i rezultat rada entuzijasta koji vole igračke i brinu o razvoju djeteta. Napravljene su tako dobro da će vam dobro poslužiti godinama i, što je još važnije, dizajnirane su za učenje djece kroz igru. Zabavna igra i učenje savršeno idu ruku pod ruku, pogotovo kada su u pitanju najbolje igračke za djecu. Učenje matematike, slova ili jednostavno građenje i sortiranje. Učenje brojeva, količine i vještina usporedbe. Razvoj fine motorike, logike i koncentracije. Sve to dolazi u paketu Bebelux ponude Crème de la crème drvenih igrački.

Pročitaj višeManje

Artikli 1 do 18 od 33 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Artikli 1 do 18 od 33 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2