HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Dekice za bebe

Naše funkcionalna dekice za bebe omogućuje djetetu, da bezbrižno i sladko spava doma, na šetnji ili na putu!

Mekana, udobna i taman toliko topla koliko treba, dekica za bebe osigurava djetetu miran san i slatke snove. Mama će je moći korisno upotrijebiti kod povijanja i prematanja, a swaddle dekica odlična je za zamatanje bebe. Tople dječje dekice uvijek trebamo imati pri ruci. Mekane i lake za prilagođavanje swaddle dekice, umiruju bebu, prirodno joj podupiru san i smanjuju simptome kolika. Pamučne pletene dekice za bebe su nešto što nikako ne smijemo zaboraviti ponijeti sa sobom kamo god idemo. Jer je s njima sve lakše čak i u šetnji, okolnom lutanju ili na izletu. Također će dobro doći bebi i mami prilikom podrigivanja ili diskretnog dojenja. Praktične pamučne dekice uvijek se savršeno pokažu kao mekana i udobna dekica za autosjedalica, koja će djetetu pružiti dodatnu udobnost u autosjedalici.

Deka za novorođenče može lako dodati više korisnih i korisnih značajki njezi djeteta. Dobra baza pokrivenosti uvijek je dobrodošla! Mekana dekica niske TOG vrijednosti laka je za kombiniranje i prikladna je za sva godišnja doba. Ovisi o tome kako postavite krevetić i koja je temperatura u prostoriji. Idealna je za maženje s mamom i tatom na sofi. Uz dovoljno toplu dekicu mališanu nikad neće biti hladno. Ona je neizostavna oprema svake majke na putu od rodilišta do kuće. Izgleda sjajno u spavaćoj sobi i vrlo je korisna u svakom pokretu.

Višenamjenska upotrebljivost bitna je kod izbora. Poslužit će vam za autosjedalicu, za kolica, za jaje. Pletene dekice za bebe vrlo su korisne kada se stave na bebu u kolicima, da je zaštite od vjetra ili sunca. Jednostavno se stavi u dječju autosjedalicu, da grije dijete u vožnji. Lijepo izrađene i kvalitetne, također osiguravaju naš moderan izgled u šetnji ili kod kuće. Dobra toplinska svojstva pokrivača pružaju djetetu ugodnu zaštitu od hladnog zraka i vlage. Stvorite vlastiti moderan izgled uz visokokvalitetan i moderno prošiven model. Modne boje uvijek se dobro slažu i lako kombiniraju s ostatkom bebine prve garderobe. Svaka dobro odabrana dekica je neizostavan dio Layette kompleta za novorođenče i dobar izgled svake urbane mame.

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.