HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Magneti za djecu

Svi naši magneti za djecu su jako zabavne magnetne igračke za vaše dijete!

Bile to magnetne kocke za djecu, magneti za slaganje, drveni magneti, magneti za frižider za djecu ili mali magnetiči. Tajanstvene sile koje pokreću magnetske igračke oduvijek su imale velik utjecaj na dječju znatiželju. Mali znanstvenici uvijek su uzbuđeni kada saznaju kako dječji magneti rade čuda s magnetskim polovima.

Bebelux.hr uvijek ima zabavnu ponudu sjajnih magnetskih igračaka, od kojih sve redom oduševljavaju djecu i roditelje. Možete birati između magnetnih kocki, žetona, kuglica, pločica a i savršeni drveni magneti oduševit će vas.

Društvene magnetne igre izvrsne su za razvoj fine motorike i koordinacije oko-ruka, a magnetne pločice omiljene su STEM igračke koje će pružit vašem djetetu zabavno učenje kroz igru. I naravno magnetna slova, brojevi i tabla idealni su za učenje pisanja, čitanja i računanja. Možete gurati metalnu kuglico krivudavim stazama kroz magnetski labirint ili loviti ribu našim super zabavnim magnetnim igračkama.

Magnetne kocke za djecu su igračke za slaganje sa tajanstvenim silama koje podižu igru ​​u visine najbolje zabave!

Magnetske sile često uzrokuju pravi nered, a to uvijek dovodi do pregršta zabavne igre. Samo uzmite u roke naše magnetske palice s klikerima i isprobajte ih! Bit ćete jako iznenađeni. Naše popularne Connetix magnetne kocke za djecu građevni su blokovi koji djetetu omogućuju vrlo kreativno sastavljanje i slaganje. Pojedinačni elementi koji se međusobno privlače jednostavno se stisnu i ostanu zajedno. Dijete se magnetima rado igra na potpuno drugačiji i puno opuštajući način.

Mali magnetiči su idealne igračke za velike ideje za veliku igru! Magneti su didaktičke igračke koji potiču razvoj nove igre, nova istraživanja, učenje i vrlo su zgodni za igru ​​bilo gdje i bilo kada. Magnetni križići i kružići savršena su igračka za putovanje ili kod kuće. Beleduc Magnetna ploča za učenje pisanja brojeva lijepo pokazuje kako i u kojem smjeru pisati. Magnetna slova su nezamjenjiva igračka i dijete pomoću njih oblikuje riječi na magnetnoj ploči, hladnjaku ili bilo gdje ima metala. Drveni magneti domaćih životinja, popularnih junaka ili magnetskih likova koji se mogu oblačiti ili sastavljati na bilo koji drugi način pružaju puno igre, zabave i razvoja.

Pročitaj višeManje

Artikli 1 do 24 od 25 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Artikli 1 do 24 od 25 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2