HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Vreće za spavanje za bebe

Vreća za spavanje za bebu može ponuditi brojne prednosti za bebu i mamu!

Sve naše vreće za spavanje za bebe su dobro dizajnirane, udobne, mekane i taman toliko tople koliko moraju, da budu. Za svaku dječju sobu i sezonu. Za sigurnost djeteta, odabir prave veličine za odgovarajuću dobnu skupinu i veličinu najvažniji je faktor kupnje! Vreća za spavanje bebe mora radi lakšeg korištenja imati funkcionalno mogućnost otvaranja i zatvaranja. Kako bi se dijete lakše oblačilo i svlačilo iz vreće. Otvori za ruke moraju biti ergonomski oblikovani, a vratni dio mora biti mekan kako ne bi iritirao osjetljivu bebinu kožu.

Online dječja trgovina za bebe Bebelux u raznovrsnoj ponudi ima puno različitih vreća primjerenih za sve starosti i sva ljetna doba. izrađene su od materijala koji imaju 100% certifikat kvalitete. I vanjski dio i punjenje sigurni su za bebe i pružaju im potrebnu izolaciju kako bi im bilo toplo i udobno. Sve naše vreće za spavanje za bebe i mališane su udobne, mekane i tople. Izrađene su od najkvalitetnijih materijala provjerene kvalitete. Ergonomski su dizajnirane, funkcionalne i biraju se prema dobi djeteta.

U velikom izboru ima različitih vreća za udobno spavanje najmlađih. Ako vam treba topla zimska vreća ili prozračna ljetna vreća za spavanje za bebe na pravoj ste adresi. Ima tu i swaddler vreća za bebe i vreća za spavanje za bebe sa nogavicama i sa rukavima. Pitate li se kako izgledaju? Zavirite u našu kategoriju Dječja soba i u njoj pronađite i odaberite najbolju za vas i vaše dijete.

Vreća za spavanje za bebe da ili ne?

Mi se brinemo se za dubok i ugodan san Vaših beba, mališana, a i novorođenih. U udobnosti naših vreća za spavanje, vaše će se dijete osjećati sigurnije, brže se umiriti i lakše zaspati. Mala djeca znaju biti prilično nemirna noću i često se prevrću u krevetu. Ako dijete pripremimo za spavanje tako da ga obučemo u vreću, tijekom spavanja ne može neotkriti kao što to može dekom. Tako bebama, mališanima i djeci jednostavno pružamo potrebnu toplinu za miran san i sigurno blagostanje.

Dobro je znati:

  • Vreća za spavanje za novorođenče, bebu i mališana može ponuditi brojne prednosti za tebe i tvoje dijete:
  • Sigurnost - Tradicionalne dekice i posteljina mogu predstavljati opasnost od gušenja za dojenčad, osobito kada se ne mogu prevrnuti ili odmaknuti od posteljine. Vreće za spavanje eliminiraju potrebu za labavim pokrivačima i mogu, da smanje rizik od sindroma iznenadne smrti dojenčadi (SIDS).
  • Toplina - Drže potrebnu toplinu bebi i komfor tijekom noći. Bez potrebe za dodatnim slojevima ili dekicama koje se mogu zapetljati ili odbaciti tijekom noći.
  • Udobnost - Bebe se mogu micati i slobodno protezati ruke i noge dok nose vreću za spavanje, što im može pomoći da se osjećaju udobno i sigurno.
  • Jednostavnost korištenja - Jednostavne su za korištenje i mogu se brzo obući i svući, čineći noćno mijenjanje pelena i hranjenje ugodnijim za roditelje.
  • Putovanje - Lako su prenosive i mogu se izvanredno dobro koristiti kada putujete s bebom. Pružajući im poznato okruženje za spavanje u nepoznatom okruženju dobro djeluju na smirenje djeteta.

Sve u svemu, vreće za spavanje mogu biti sigurna, topla, udobna i praktična opcija za prijatno spavanje svake bebe od rođenja dalje!

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.