HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Kacige za djecu

Kul kacige za djecu koje žele sigurnije voziti bicikl i za sve male trkače na romobilima, skateboardima ili rolama!

Naše kvalitetne i moderno dizajnirane kacige za djecu odlične su za vožnju biciklom i za pogon drugih vozila i sportskih rekvizita na kotačima. Dječja kaciga za bicikl ili romobil kaciga Scoot and Ride univerzalne je primjene. Savršena je za razne urbane sportske namjene mališana i djece. Savršeno će pristajati na glavu malog biciklista, romobilista ili skuteraša. Mekano je podstavljena, udobna, moderna, lijepa i sigurna za dječju upotrebu.

Dječja biciklistička kaciga i kaciga za romobil u svojoj suštini ne razlikuju se puno, ako uopće. Stoga mali vozač zaštićen takvom kacigom može bez problema voziti romobil ili svoju malu biciklu. Naravno, dječja romobil kaciga poslužit će mališanu i djetetu jednako dobro kao i kaciga za role.

Moderno dizajnirane dječje kacige danas su dostupne u mnogo različitih atraktivnih boja i podesive veličine. Imaju razne patentirane kopče za brzo i jednostavno kopčanje i otkopčavanje pojasa kacige. Među najbolje kacige za mališane i djecu svrstavaju se i Scoot and Ride kacige.

Kod odabira pripazite pored veličine i na to, da se mekana podstava kacige može skinuti i oprati. Imati mora ventilacijske otvore koji osiguravaju protok zraka i hlađenje glave. Sva tehnička poboljšanja raznih proizvođača dječjih kaciga, koja nastaju tijekom vremena, djetetu nude bolje korisničko iskustvo i jednostavnost korištenja.

No, budući da djetetu kaciga može i smetati, bitno je i da je djetetu lijepa! Takva, kakva će mu se sviđati. Dijete će uvijek voljeti nositi takvu kacigu i sigurno se voziti s njom.

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.