HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Connetix

Connetix je savršen izbor za svakog ljubitelja najbolje dizajniranih magneta za djecu i magnetnih igračaka!

Connetix kocke izrađene su od izdržljivih pločica iz netoksične umjetne mase, u koje su ugrađeni jaki magneti. Riječ je o svjetski popularnim magnetnim igračkama za djecu poznatog australskog proizvođača. U njima su čvrsto i sigurno učvršćeni jaki magneti koji osiguravaju brzu gradnju atraktivnih 2D i 3D magnetskih struktura. Igra s fantastično dizajniranim magnetskim pločicama Connetix Tiles potiče djetetov kognitivni razvoj i svijest o prostoru. Razvija koordinaciju oko-ruka i osigurava razvoj fine i grube motorike.

Posebno je značajno da se dijete voli samo zaigrati s atraktivnim magnetima sate i sate dugo. Ali tu je i igra u društvu prijatelja, brače, sestara ili cijele obitelji zajedno. Svaka gradnja traži surađivanje i tu dolazi do prave društvene interakcije i igre. Potrebno je upotrijebiti zajedničku snagu, maštu i uspostaviti komunikaciju. A to je vrlo dobro za razvoj djeteta.

Connetix magneti daju vam mogućnost, da u zanimljivoj igri sudjeluje cijela obitelj. I onda možete graditi vrlo velike mramorne staze s loptom, kule, kuće, mostove ili nove domove za omiljene životinje i igračke. Istražite arhitekturu zgrada, zabavne magnetske sile i stvarajte u tri dimenzije. Gradnja veličanstvenih struktura s Connetix magnetima razvija vještine ruku, a posebno maštu.

Kakva je naša Connetix cijena i imamo li akcija?

Connetix magnetne kocke možete lako pronaći  i kupiti u vašoj novoj online trgovini igračaka Bebelux. Cijena je uvijek povoljna a ima tu i Connetix akcija svakog Rujna u godini, a ponekad i posebnih Bebelux akcija samo za tebe poštovani kupče.

U dječjoj trgovini Bebelux uvijek možete pronaći izvrsnu ponudu i zalihu. Connetix Ball Run 92, Starter Set ili Connetix  62, 106, 120, ili bilo što od Connetix Tiles. Sve je na zalihama, šaljemo brzo i nema frke sa magnetima ni za klince ni za vas.  Mi znamo da je prilikom odabira poklona za djecu važno da stignu u pravo vrijeme. Popularni australski magneti vrlo su tražene poklon igračke za svu djecu od 3 godine naviše. Pogotovo u vrijeme blagdana potražnja je ogromna, a dječja trgovina Bebelux uvijek se pobrine da poklon dobijete na vrijeme. Naručite odabrani set magneta u Bebelux i budite 100% sigurni da ćete na vrijeme razveseliti svoje dijete.

Često pitanje mnogih kupaca također je jesu li Connetix Tiles kompatibilne sa Magna Tiles ili Playmags ili MNTL ? Ne brinite, magnetne sile ugrađene u pločice tih brendova dobro će surađivati. Sve magnetske pločice poznatih proizvođača izrađene su tako da su međusobno kompatibilne. Ako već imate Playmags i Magna-Tiles kod kuće, lijepo će se spojiti s vašim novim kompletom. Uglavnom su u njih ugrađeni dovoljno jaki magneti. Sve su iste veličine i širine u magnetskim pločicama različitih proizvođača. Za razliku od drugih proizvođača australske magnetske pločice imaju zaobljeniji oblik. Boje pločica imaju jasniji izgled za veću transparentnost i bolju igru ​​sa svjetlom.

Budući da takve magnetne igračke nisu jeftine, zapitate li se ikada vrijede li vašeg novca? Odgovor je uvijek da! Magnetske pločice australskog proizvođača izvrsna su investicija koja će dobro funkcionirati u mnogim fazama djetetovog razvoja. Toliko su dobre kvalitete da će izdržati puno super zabavne i edukativne igre počevši i od starijih mališana ali pod kontrolom odrasle osobe! Jer to su ipak 3+ igračke!

Prije svega tu je riječ o nagrađivanim, kreativnim i edukativnim magnetskim STEM igračkama za djecu 3+. A što su to STEM igračke? Pa to je vrlo lako objasniti. Kad spojimo učenje znanosti, tehnologije, inženjeringa i matematike u jednu igračku, onda je to STEM igračka. Ali nemojte se uplašiti toga, jer to je jedno obično učenje kroz igru.  A predškolsko dijete to najviše voli.  I takva igra dobro će ga pripremiti za učenje kasnije u školi.

Connetix Tiles Australia sa svojim jedinstvenim iskošenim zaobljenim oblikom rubova pločica izdvajaju se od ostalih ponuđača sličnih igračaka. Izrađene su od izdržljivih i netoksičnih materijala i nude beskrajne mogućnosti za igru. Sastavljene strukture od nekoliko setova omogućuju vam stvaranje ogromnih magnetnih građevina. Connetix Ball Run Pack 92 ili Ball Run Pastel Pack 106 savršeni su za izgradnju mramorne staze sa lopticom. Pločice iz dodanih setova građevni su blokovi koji će ih učiniti ogromnima. Što više pločica imate, više je i veća je igra, gradnja i zabava.  Uživajte u jasnijem lomu svjetlosti, jakim magnetima i živopisnim, živim bojama iz Australije.

Australski magneti za djecu su svestrana igračka otvorenog tipa koja je korisna za veliki broj načina slobodne igre. Za cijelu obitelj. Pobrinut će se za igru ​​svakog djeteta od 3 godine, kojoj će se odrasli uvijek rado pridružiti. Magneti su popularne igračke i za dječake i djevojčice.

 Ako trebate nekoliko ideja za brojne nove načine igranja i korištenja popularne razvojne igračke, ima ih mnogo dostupnih posvuda. Svi koji već imaju magnetne pločice rado se njima igraju i svoja postignuća objavljuju na društvenim mrežama. Samo bacite pogled na Instagram, Facebook ili bilo gdje drugdje i vidjet ćete gomilu ideja.

U nastavku možete na brzinu pogledati neke kratke prijedloge za cijelu obitelj. Osim sastavljanja i građenja, možete koristiti i nekoliko različitih pristupa učenju kroz igru, predlažemo:

- Sastavite magnetske pločice u blizini izvora svjetlosti ili prozora i pustite da sunce stvori dugin odsjaj na podu. Tijekom dana promatrajte kako promjenjiv položaj sunca pomiče dugu. Saznat ćete hoće li duga izgledati veća i svjetlija ujutro ili navečer.

- Na duginoj mreži pločica možete skupljati, sortirati i razvrstavati različite 'slobodne dijelove' za otvorenu igru. To je bilo koji materijal koji trenutno imate pri ruci. Ova naizgled jednostavna igra vrlo je bogata učenjem. Uči vas bojama i nijansama, pruža temelj za učenje brojanja i izvrsna je igra za učenje sortiranja i sortiranja.

- Kutije napravljene od magnetnih pločica koje punite i praznite različitim materijalima u boji sastavljene kutije savršeno odgovaraju mlađim mališanima. Ovo je izvrsna razvojna igra za koordinaciju oko-ruka, finu motoriku, ručnu spretnost i koordinaciju pokreta. Kako bi igra bila još izazovnija, pincetom puni i prazni kutije. Kako god igrali s magnetskim pločicama, igrate dobro. Connetix kocke su prave razvojne i kreativne igračke koje uvijek impresioniraju svako dijete i odrasle.

Pročitaj višeManje

Artikli 1 do 24 od 25 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Artikli 1 do 24 od 25 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2