HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Grimm's

Grimm's je pojam za zapanjujuće lijepe, ručno izrađene drvene igračke koje s lakoćom donose nevjerojatnu radost djeci!

Igračke Grimms pažljivo su izrađene prema načelima waldorfskog odgoja i drugih obrazovnih pristupa, poput Montessori principa ili Froebelove prakse. Kao što je igra najviši izraz ljudskog razvoja u djetinjstvu, tako su Grimms igračke idealne za slobodnu igru i kreativno izražavanje djeteta. Sve što zaigranog leži u dječjoj duši i mašti, ispoljava se s ovim najboljim drvenim igračkama. One su potpuno prirodne i sigurne za beskonačnu  igru od prvih dana života dalje. Osiguravaju  prvo učenje i eksperimentiranje kroz igru djeteta.

Tijekom igre dijete gradi svoje razumijevanje svijeta, a da bi to izgradilo potrebne su mu prave igračke kako bi steklo prava iskustva igre. Slobodna igra s ovim drvenim igračkama nema unaprijed određenih pravila ili ograničenja i dijete jednostavno slijedi svoju maštu. To su jedne od najboljih kreativnih igrački koja djetetu omogućuju igru ​​u bilo kojem smjeru. Potpuno slobodno, bez ograničenja i pravila. A upravo to dijete vodi u svijet kreativnosti i kreativne igre. Takva igra je najvažnija za razvoj mašte. A kako već znamo, mašta je važnija od znanja.

Što je to Grimmsova drvena duga?

To je vjerojatno najpopularnija i najpriznatija drvena igračka za slobodnu igru, koja je i proslavila njemačku obiteljsku tvrtku u cijelom svijetu. Kada ljudi govore o Grimmsovoj drvenoj dugi, obično misle na veliku dugu u 12 boja duge. Međutim ima mnogo i drugih drvenih duga koje su dostupne u pastelnim i primarnim bojama, jednobojne, neobojane i jednobojne. Svaka dolazi u tri veličine, tako da svatko može izabrati nešto za svoje dijete..

Naravno, osim poznate duge imamo vam još toliko puno ponuditi za vašu bebu ili dijete. Važno je da vaše dijete dobije igračke primjerene njegovoj dobi i razvojnom razdoblju. Zato vaš online dječji dućan Bebelux ima širok izbor ekskluzivnih prirodnih drvenih igračaka njemačkog proizvođača. Prikladne su za svaku fazu razvoja vašeg djeteta. Od male bebe, mališana i djeteta nadalje!

Bebelux je Vaša trgovina za bebe i djecu koja od samog početka potiče roditelje da kupe pravu igračku za pravu dob i za razvoj mašte djeteta. Samo to će vam pomoći u razvoju kreativnog potencijala vašeg djeteta, koji je onda odrasloj osobi dostupan cijeli život. Zato smo sretni što vam sada Bebelux može ponuditi ručno i umjetnički izrađene najljepše igračke od prirodnog drva Grimm's Spiel Eu.

Pročitaj višeManje

Artikli 1 do 24 od 35 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Artikli 1 do 24 od 35 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2