HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Beleduc

Beleduc je vrlo kreativna njemačka tvrtka koja je djeci omogućila igru ​​s brojnim kreativnim i drugim igračkama vrhunske kvalitete i vrijednosti za igru.

Agenda Beleduce je promicanje užitka zajedničke igre i učenja mnogih vještina kod djece predškolske dobi od dvije do sedam godina. Ne samo da žele ponuditi pojedinačne igračke i proizvode za igru ​​za djecu u Beleducu, već također žele potaknuti mnogo pedagoških koncepata učenja tijekom igre sa svojim igračkama. Zato tvrtka veliku pozornost pridaje holističkom obrazovnom pristupu, uz podršku iskusnih edukatora, kako akademika tako i praktičara. Imajući sve to na umu, stalna ambicija Beleduca je kreirati i razvijati edukativne igračke koje omogućuju svoj djeci diljem svijeta da kroz igru ​​prizovu i prošire svoje potencijale. Želja Beleduca je da njihove igračke i drugi proizvodi nađu svoje stalno mjesto u dječjim vrtićima diljem svijeta. Beleduc: "Nadamo se da ćemo moći pratiti što više djece na putu prema kreativnom i samostalnom životu. Željeli bismo im ponuditi dobar provod pun igre, zabave i uzbuđenja, koji im omogućuje da dožive i naučiti."

"Djeca se ne igraju da bi učila, ona uče jer se igraju."

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.