HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Stephen Joseph

STEPHEN JOSEPH Dječji kofer Samorog

Stephen Joseph
54.99 EUR Vrijeme isporuke: Izvan Zaliha

Izvan Zaliha

54,99 €
Quick overview:
Dječji kofer Stephen Joseph Samorog proglašen je jednim od najboljih proizvoda na američkom testu dječje prtljage! Ovaj dječji putni kofer pruža vašem mališanu priliku da putuje sa stilom na svim obiteljskim putovanjima. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, poput klasične prtljage za odrasle, ali prilagođen dječjim potrebama.
SKU: SJ8001-21A
EAN: 0794866089728

Preporučena dob , ,

Dimenzije: 37 cm x 46 cm x 17 cm

Prednosti proizvoda

  1. Jednostavnost korištenja: Dječji kofer na kotačiće Stephen Joseph opremljen je teleskopskom ručkom i glatkim kotačićima, omogućujući djeci lako vučenje vlastitog kovčega. To potiče njihovu samostalnost i daje im osjećaj odgovornosti.

  2. Praktičan dizajn: Ovaj dječji putni kovčeg ima veliki glavni pretinac i više džepova, uključujući tri mrežasta džepa, za organizaciju svih potrebnih stvari. Ovo pomaže roditeljima i djeci da sve ostane na svom mjestu tijekom putovanja.

  3. Atraktivan izgled: Svi dječji kovčezi Stephen Joseph dolaze u svijetlim i šarenim dizajnima. Takav dječji kofer lako je uočiti na traci za prtljagu, smanjujući rizik od gubitka. Dizajni su zabavni i privlačni djeci, što putovanje čini još uzbudljivijim.

  4. Izdržljivost: Dječji kofer Stephen Joseph izrađen je od izdržljivih materijala, osiguravajući dugotrajnu uporabu. Konstrukcija je čvrsta, a vanjski dio izrađen je od kvalitetnog poliestera, otpornog na habanje i suze.

  5. Idealna veličina: Dimenzije dječjeg kovčega Samorog su 37 cm x 46 cm x 17 cm, što ga čini savršenim za male putnike. Lagana težina od 3,2 kg omogućava djeci da ga bez problema nose, a roditelji mogu biti sigurni da neće biti pretežak za njihove mališane.

Detalji proizvoda

Dječji putni kovčeg Samorog pruža dovoljno prostora za sve dječje potrepštine. Glavni pretinac je prostran, dok dodatni džepovi i mrežasti pretinci omogućuju organizaciju manjih stvari. Teleskopska ručka i kotačići omogućuju jednostavno kretanje, čak i za najmanje putnike.

Zašto odabrati Stephen Joseph dječje kofere?

Dječji koferi Stephen Joseph pružaju prostrane džepove koji nude mnogo prostora za pakiranje, uključujući glavni pretinac i nekoliko manjih džepova za organizaciju sitnica. Uz to, raztegljiv teleskopski ročaj i kotačići omogućuju djeci jednostavno vučenje kofera, a dodatni vanjski pretinci pomažu u boljoj organizaciji.

Kada birate dječji kofer, važno je obratiti pažnju na težinu. Stephen Joseph dječji koferi teže manje od 3,5 kg, što ih čini idealnim za male ruke. Uz to, barviti dizajni i robusna izrada osiguravaju da će ovaj dječji kofer trajati kroz mnoga putovanja.

Zaključak

Ako tražite savršen dječji putni kofer, Stephen Joseph Samorog je idealan izbor. Ovi dječji koferi dostupni su u raznim šarenim i zabavnim dizajnima, a trenutno su dostupni i dječji koferi akcija, što ih čini još privlačnijima. Ne propustite priliku da svom djetetu osigurate kvalitetan, funkcionalan i zabavan dječji kovčeg za sva putovanja!

Dodatne informacije

  • Glavni pretinac i više manjih džepova za sigurnu pohranu sitnica
  • Tri mrežasta džepa
  • Teleskopska ručka za jednostavno kotaljenje
  • Kotačići za transport
  • Idealna visina za male putnike

Uz dječje kovčege Stephen Joseph, vaše će dijete biti spremno za svako putovanje, s osmijehom na licu i sigurnošću da ima sve što mu treba na dohvat ruke. Izaberite dječji kofer Stephen Joseph i osigurajte svom mališanu najbolji putni suputnik!

Dodatne Informacije

Proizvajalec Stephen Joseph

Recenzije

Napišite Vašu Recenziju

You're reviewing: STEPHEN JOSEPH Dječji kofer Samorog

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.