HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Ogradica za krevetić

Ogradica za krevetić mekana je obruba koja nudi bebi ili mališanu sigurnu zaštitu od neugodnih udaraca u šipke ograde krevetića!

Pomoću ogradice za krevetić pobrinite se za sigurnost i udobnost bebe dok je u krevetiću. Mekana pamučna ogradica za krevetić učiniti će ga još ugodnijim i sigurnijim za dijete. Osim što će spriječiti bebu ili malo dijete od bolnog udaranja o ogradu, visokokvalitetna pamučna ogradica također će grijati bebu. S njom čete se lakše nositi protiv dosadnog propuha i pomoći ćete zaštititi dijete od njegovih štetnih učinaka.

Želite li da se dijete u krevetiću osjeća sigurnije i ugodnije? E onda je takva ogradica neophodan dodatak krevetića i dječje sobe. Dječja online trgovina za bebe Bebelux nudi Vam i Vašem djetetu različite obrube za krevetić. Bez obzira na dimenzije krevetića i okvir kreveta, dobro će mu pristajati. U našoj ponudi su ogradice za krevetić dimenzije 120x60 i 140x70, a možete odabrati i takve koje ćete postaviti oko krevetića.

Sve su moderno dizajnirane i izrađene od najkvalitetnijih materijala, prirodnog pamuka i baršuna. Sadrže i mekana punjenja koja štite dijete od mogućih ozljeda tijekom korištenja krevetića. Omogućite svojoj bebi potpunu udobnost spavanja i ležanja u krevetiću uz pomoć dobro odabrane zaštitne ogradice.

Pročitaj višeManje

1 artikl(a)

1 artikl(a)