HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Dječji tepisi

Naši moderni dječji tepisi su mekani, udobni i izdržljivi i jednostavni za održavanje!

Svaka dječja soba zaslužuje lijep dječji tepih. Naši dječji tepisi pobrinuti će se, da bilo koji dio vašeg doma ili igraonice izgled puno ljepše s moderno dizajniranim dodatkom. Mekani, topli i udobni tepih za dječju sobu neophodan je i funkcionalan dodatak svakom domu. Ne samo da će uljepšati interijer svake sobe, već djetetu može poslužiti i kao udobna podloga za igru. Kvalitetni tepisi za dječju sobu također su dizajnirani na zabavan način, te savršeno pružaju još više igre i udobnosti tijekom igre. Djeca su strastveni ljubitelji igre i igraju se kad god i gdje god postoji prilika za nju. Ako imate odgovarajući tepih, svaka podna površina svake prostorije postaje novo veliko igralište. Djeca se od malih nogu vole igrati na podu, a ugodno mekani tepisi za dječje sobe uvijek im lako dočaraju savršeno igralište bilo gdje.

Oduševit će vas izdržljivost materijala i jednostavno održavanje, a djetetu će biti udobno! Svestran, praktičan i prekrasan dječji tepih za igru ​​dobro funkcionira u bilo kojoj prostoriji u koju ga postavite. Dijete se voli igrati posvuda, a kako je pod uglavnom hladan i tvrd, mekani, topli material tepiha neophodan je dodatak za igru. Možete ga brzo i jednostavno postaviti u bilo koju prostoriju. Mekani i taktilni materijal potiče igru ​​i istraživanje. Razni uzorci i printovi daju kreativnu inspiraciju i potiču razvoj djetetove mašte. Brzo će otkriti da mu njegov omiljeni podmetač pruža pravu scenu za bezbroj načina igre. S dječjom podlogom za igru ​​dijete dobiva novu scenografiju za svoje podno igralište i kazalište.

Najbolji je i periv tepih za koji se iznimno lako održava. Pod svake prostorije u našem domu može biti vrlo funkcionalna igraonica u kojoj će se dijete rado igrati. Puno otvorenog prostora omogućuje puno igre i kretanja djeteta. Sve se može učinkovito odigrati na tlu. Takva igra razvija grubu motoriku ili finu motoriku dok dijete sastavlja slagalicu i udobno sjedi na podu. Tako vježba vještinu korištenja prstiju i ruku. Kako su tepisi za dječju sobu naravno napravljeni za djecu, oni su i izdržljivi i laki za održavanje. Posebno će dobrodošli biti perivi tepisi. Ovakvi vjerojatno će najviše razveseliti mame. Kad se periv tepih zaprlja, mama ga jednostavno baci u perilicu i pere koliko god je potrebno. Ali to može biti još zabavnije i za dijete, jer će svjež i mirisan tepih uvijek biti još ugodnije mjesto za igru.

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.