HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Posteljina za krevetić i kolijevku 120x90

Naša posteljina za kolijevku ili krevetić veličine 60x120 ili 140x70 cm prava je za vašu bebu!  

Visokokvalitetni materijali naše posteljina za bebe 120x60 ugodni su i mekani na dodir nježne kože. Sa svojim uravnoteženim sastavom materijala svaka naša posteljina za kolijevku osigurava optimalno upravljanje vlagom i udoban san bebe.

Dugotrajna, jednostavna za održavanje naša posteljina za vaš krevetić nježno se prilagođava svakom pokretu u krevetiću i pruža maksimalnu udobnost spavanja.

Bebelux odabir dječje posteljine za najmlađe zadovoljit će sve kupce koji cijene inovativne materijale, visoku kakvoću i povoljne cijene.

Izaberite dvodijelni set kvalitetne dječje posteljine za bebe kojim udobno može smjestiti krevetić dimenzija 60x120 ili 140x70 cm. Svaki je izrađen od certificiranog pamuka vrhunske kvalitete. Set uključuje dvostranu navlaku za jastuk 40x60 cm i dvostranu navlaku za poplun 90x120 cm, koje se kopčaju patentnim zatvaračima.

Odaberite nešto iz naše ponude i osigurat ćemo vašoj bebi ugodan san. Mekana, prozračna i nježna posteljina Bebelux ono je što trebate za vašu djecu. Najmlađi će rado uživati ​​u šarmantnim printevima i bojama koje će ih smiriti, uspavati i povesti u ugodan san.

Naš kućni tekstil za dječje sobe i spavaće sobe dolazi od renomiranih europskih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom. Uljepšat će izgled svake prostorije i dočarati potpuno opuštenu atmosferu za odmor i san. Odličan izbor poklona za mamu i bebu.

Baršunasta mekoća našeg posteljnog tekstila savršena je i za najosjetljiviju dječju kožu. Ugodne boje i moderni detalji naše dječje posteljine važni su za ugodno osjećanje beba, male djece i djece.

Naša izvrsna i pouzdana kvaliteta i super pristupačne cijene će vas uvjeriti! Idealan poklon za vaše najmlađe, za svaku priliku je pred vama!

Pročitaj višeManje

2 artikl(a)

2 artikl(a)