HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Bigjigs Toys

BIGJIGS Frizbi Meadow Green

Bigjigs Toys
5.99 EUR Vrijeme isporuke: Izvan Zaliha

Izvan Zaliha

5,99 €
Quick overview:

Mekani i fleksibilni frizbi od ekološki prihvatljivog eko silikona Bigjigs Meadow Green!


Silikonski frizbi Meadow Green Bigjigs Toys je fleksibilni leteći disk koji vijori u zraku, shviiist! Izrađen je od potpuno netoksičnog silikona za hranu, što mu daje visoku izdržljivost i lagani osjećaj za bacanje. Može se uvijati, savijati i odbijati bez gubitka oblika! Silikonski materijal je opipljiv i fleksibilan, što ga čini savršenom ekološkom igračkom za svakoga. Može se stisnuti, presavijati ili sklopiti u bilo koji džep ili torbu. Idealne je veličine za djecu za lako bacanje i lov.


Bigjigs fresbee ili leteći disk je sportski dodatak i igračka namijenjena rekreativnom bacanju i lovu.


Kvalitetna silikonska igračka idealna je za zabavnu igru ​​prolaska ovog letećeg tanjura. Dostupan je u raznim bojama uključujući ljubičastu lavandu, livadsku zelenu, oceansko plavu, ljubičastu lavandu, trešnje crvenu, med žutu, puderasto plavu, crvenkasto ružičastu, golubije sivu i kamen sivu. Silikonski fresbi je prikladan za djecu od 18 mjeseci. Iskoristit ćemo to u našu korist da igramo bilo gdje. U dvorištu, kućnom travnjaku ili na moru.


Igračka i sportski dodatak za razvoj grube motorike djece od 18 mjeseci nadalje.

SKU: 33300
EAN: 0691621813003

Preporučena dob , , , ,

Detalji

KARAKTERISTIKE + PREDNOSTI IGRAČKE

Frisbee Meadow Green ili leteći disk je sportski dodatak u obliku diska od plastike. Bigjigs silikonski leteći disk namijenjen je za rekreativno bacanje i hvatanje ili dodavanje. Leteća igračka je oblikovana tako da je okruglog tlocrta, a presjek joj je asimetričan zbog ruba. To je, pak, ono što popularnom frizbiju daje svojstvo dobivanja svojstva krila koje stvara uzgonu kada se ruka rotira tijekom bacanja. Još jedna dobra osobina koju frizbi ima je da njegova rotacija oko svoje osi stabilizira putanju leta prema principu žiroskopa. Kako komplicirana operacija jednostavne igračke i sportske opreme, zar ne? Sportovi u kojima koristite jedan oblik frizbija su; ultimate, disc golf, double disc teren, dog frisbee, nightimate, freestyle i još neke.

Detalji igračke:

  • Težina 0,1 kg.
  • Dimenzije 18 x 1,6 x 18 cm.
  • Boja livada zelena.
  • Starost 18m+

Dodatne Informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys
Opozorila Nedostupno
Navodila Nedostupno

Recenzije

Napišite Vašu Recenziju

You're reviewing: BIGJIGS Frizbi Meadow Green

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.