HRVATSKA STRANA TRGOVINE JE TRENUTNO U IZGRADNJI ZATO VAS CIJENJENI KUPČE POZIVAMO, DA OBAVITE KUPNJU NA SLOVENSKOJ STRANI TRGOVINE - KLIKNI TU

Bauspiel

Bauspiel je kreativno gradilište za dječju igru, gdje su građevni blokovi vrhunske drvene igračke i ultimativna dječja mašta!

Bauspiel proizvodi nevjerojatno lijepo izrađene vrhunske drvene igračke za djecu. Drvene kocke i ostale građevne kocke njemačkog proizvođača drvenih igračaka slažu se kao u najljepšim snovima. I nakon nekoliko godina koketiranja Creative Toysa s ovim fascinantnim drvenim igračkama, novo gradilište naših snova stiglo je na police vaše omiljene dječje trgovine.

Zahvaljujući najvišoj razini izrade i vrhunskoj završnoj obradi drva, s vašim novim Bauspiel igračkama igrat će se generacije djece. Izdržljive su poput drvenih greda ispod krova kuće i puno izdržljivije od ormara koji ste upravo kupili. Zahvaljujući ravnim glatkim krojevima, finim završnim obradama i draguljima koji su savršeno ugrađeni u njih, uvlače vas u igru. Drvene kocke za stvaranje s raznim geometrijskim i bajkovitim oblicima uvode dijete u gradnju novih konstrukcija. Tijekom igre djeca stvaraju čarobne bajkovite krajolike, dvorce i palače.

Ovo su drvene igračke za djecu izrađene od najkvalitetnijeg drva. Živahne, svijetle boje imaju vrlo poticajna svojstva u igri. Montessori drvene igračke i waldorfska pedagogija vole ove drvene kocke, duge i posebno sve Bauspiel drvene kocke za gradnju. Bauspiel drvene igračke izrađene su od najkvalitetnijeg prirodnog drva. Namijenjene su dječjoj kreativnoj igri te svim ljubiteljima konstrukcijskih i edukativnih igračaka. S njima dječja mašta raste na gradilištu jedne od najljepših drvenih igračaka. Svi su izrađeni prema visokim sigurnosnim standardima, što znači da su potpuno netoksični i sigurni za mališane.

Takve drvene kocke su osnovne građevne kocke s beskrajnim mogućnostima kombiniranja. Omogućuju djeci da grade, istražuju i otkrivaju svijet. Bauspiel lucent kocke su ultimativne za fantastičnu igru ​​sa svjetlom i bojom. Dopustite da vas očaraju svjetlucavi kamenčići ugrađeni u drvene kocke. Šareni svjetovi koji pozivaju na kreativnu igru ​​oduševit će cijelu obitelj, na razigran način stimulirati finu motoriku i kognitivne sposobnosti djeteta.

Pročitaj višeManje

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.